Starterspakket

Jouw marketing eenvoudig geregeld voor een vast bedrag van €44,95 per maand voor het eerste jaar en slechts €27,50 voor iedere opvolgende maand. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Onze tarieven zijn per maand zodat jij geen grote uitgaven in één keer hoeft te doen.

 

Wat kun je verwachten?

1. Een maatwerk logo t.w.v. €240

Geef jouw bedrijf een professioneel uiterlijk met een compleet op maat ontworpen logo. Je kunt het logo direct gebruiken voor jouw Social media, website of drukwerk. Je krijgt maar liefst 3 aanpassing rondes! Tijdelijke actie: Het logo kun je nu ook los bestellen voor slechts €79,95.

2. 250 visitekaartjes

Met jouw professionele visitekaartje laat je een goede eerste indruk achter. Onze visitekaartjes worden geleverd in stevige kwaliteit. Speciaal voor jou ontworpen en geheel in de huisstijl van jouw bedrijf.

3. Een professionele website

Voor €27,50 per maand incl. hosting en domeinnaam krijg jij een professionele website. Onze programmeurs hebben een template website ontwikkeld waarmee jij eenvoudig jouw website kunt stijlen en beheren. Maar geen zorgen, wij richten hem compleet voor je in! Omdat dit een lopend abonnement is betaal je na een jaar €27,50 per maand voor jouw website.

Vraag jouw starterspakket aan

Jouw marketing eenvoudig online geregeld voor €44,95 per maand*! Na het invullen van het aanvraagformulier ontvang je een korte vragenlijst. Hierna gaan wij aan de slag met de marketing van jouw bedrijf.

*Na een jaar betaal je slechts €27,50 per maand